Pažítkovo-bazalková tvarohová pomazánka

Suroviny

90 g Gervais bez príchuti (krémový syr)
250 - 300 g mäkkého tvarohu
8–10 lyžíc slnečnicového oleja
pažítka
30 g bazalky
20g masla

obtiažnosť

Postup

Maslo nechajte zmäkknúť pri izbovej teplote a vymiešajte do peny. Pridajte Gervais, tvaroh, olej, nasekanú pažítku podľa chuti a asi 30 g čerstvej nasekanej bazalky. Všetko dobre premiešajte a podávajte s grahamovým alebo celozrnným pečivom. 

Ďalšie recepty

10 minút
Nátierky
Jednohubky s brusnicami a kozím syrom
10
porcií
obtiažnosť
284 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
10 minút
Nátierky
Fazuľová nátierka s cviklou
1
porcia
obtiažnosť
1195 kJ / porcia

Vaše premeny

-29 kilo

Darina Šramatá

Kľúčom k úspechu je disciplína a správne nastavenie mysle

Drahomír Grich

Nikdy nie je neskoro začať so zmenou životného štýlu a so zmenou stravovania

Kristína Lacinová

Kristínka na naučila ako si pripravovať jedlo, ako sa stravovať a ako čeliť nástrahám v stravovaní