Pažítkovo-bazalková tvarohová pomazánka

Suroviny

90 g Gervais bez príchuti (krémový syr)
250 - 300 g mäkkého tvarohu
8–10 lyžíc slnečnicového oleja
pažítka
30 g bazalky
20g masla

obtiažnosť

Postup

Maslo nechajte zmäkknúť pri izbovej teplote a vymiešajte do peny. Pridajte Gervais, tvaroh, olej, nasekanú pažítku podľa chuti a asi 30 g čerstvej nasekanej bazalky. Všetko dobre premiešajte a podávajte s grahamovým alebo celozrnným pečivom. 

Ďalšie recepty

10 minút
Nátierky
Reďkovková pomazánka s petržlenovou vňatou a vajíčkami
obtiažnosť
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
10 minút
Nátierky
Veľkonočné menu
Vajíčková nátierka
4
porcie
obtiažnosť
498 kJ / porcia

Vaše premeny

Adriana Marušiaková

Cítim sa zdravotne aj pohybovo lepšie

Jaroslav Koťátko

Mojou motiváciou bola zmena stravovacích návykov

Alica Andrijková

Zmenila som pohľad na jedlo ako celok – hladovky som vymenila za kvalitné a vyvážené jedlo