Bruscetta s kozím syrom a figami

Suroviny

50 g tmavej bagetky
2 PL olivového oleja
120 g kozieho syra
4 ks čerstvých fíg
vetvička rozmarínu
1 lyžička medu

8
porcií
obtiažnosť
378 kJ / porcia

Postup

Tmavú bagetku nakrájame šikmo na tenké plátky, pokvapkáme olivovým olejom a dáme na papier na pečenie do rúry asi na 8 min na 150° C.

Po opečení potrieme cesnakom (podobne ako hrianku).

V miske zmiešame rozdrobený kozí syr s rozmarínom a zmes navrstvíme na hotové bruscetty.

Ozdobíme štvrťkami fíg a pokvapkáme medom.

8 porcií | doba prípravy 15 minút | 378 kJ / 90 kcal

Ďalšie recepty

10 minút
Nátierky
Mrkvová pomazánka s tofu
obtiažnosť
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
10 minút
Nátierky
Brokolicová pomazánka
obtiažnosť

Vaše premeny

Elena Ďurčanská

Až vďaka NUTRIADAPT som začala chudnúť aj napriek zdravotným problémom

Rastislav Rabik

Konečne sa nezadýchavam a cítim sa dobre

Jana Chrappová

Zistila som, že chudnúť a znížiť hladinu cholesterolu je možné aj po 50-ke.