Reďkovková pomazánka s petržlenovou vňatou a vajíčkami

Suroviny

4 vajcia
1 väčšia cibuľa
300 g reďkoviek
130 g syru Lučina
4 lyžice bieleho jogurtu
petržlenová vňať

obtiažnosť

Postup

Vajíčka uvarte natvrdo. Reďkovky očistite, nastrúhajte nahrubo a zbavte ich prebytočnej vody. Pridajte k nim na hrubo nastrúhané olúpané vajcia, Lučinu, jogurt, najemno nakrájanú cibuľu (môžte použiť aj červenú, pomazánka bude farebnejšia) a nasekanú petržlenovú vňať. Dôkladne premiešajte. Ako pečivo sa skvele hodí ražný alebo celozrnný chlieb a pridajte aj zeleninu.

Ďalšie recepty

10 minút
Nátierky
Brokolicová pomazánka
obtiažnosť
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
10 minút
Nátierky
Žeruchová nátierka s zelerom
4
porcie
obtiažnosť
570 kJ / porcia

Vaše premeny

Veronika Rozumová

Bolo to to najlepšie, čo som mohla spraviť!

Peter Polák

Jedol som nepravidelne, väčšinou som bol celý deň v práci bez jedla a večer si doprial „hody“

Petra Panská

Manžel a kolegovia v práci mi hovorili, že je vidieť, ako som schudla, a že mi to pristane