Reďkovková pomazánka s petržlenovou vňatou a vajíčkami

Suroviny

4 vajcia
1 väčšia cibuľa
300 g reďkoviek
130 g syru Lučina
4 lyžice bieleho jogurtu
petržlenová vňať

obtiažnosť

Postup

Vajíčka uvarte natvrdo. Reďkovky očistite, nastrúhajte nahrubo a zbavte ich prebytočnej vody. Pridajte k nim na hrubo nastrúhané olúpané vajcia, Lučinu, jogurt, najemno nakrájanú cibuľu (môžte použiť aj červenú, pomazánka bude farebnejšia) a nasekanú petržlenovú vňať. Dôkladne premiešajte. Ako pečivo sa skvele hodí ražný alebo celozrnný chlieb a pridajte aj zeleninu.

Ďalšie recepty

35 minút
Nátierky
Mrkvová tofu pomazánka
4
porcie
obtiažnosť
796 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Nátierky
Pomazánka z čiernej reďkovky
6
porcií
obtiažnosť
950 kJ / porcia

Vaše premeny

Tatiana Chekushkina

Nutriadapt zmenil môj život!

Milan Kormoš

Sám som bol prekvapený z toho, ako to všetko zrazu ide
-8 kilo

Mária Ščepitová

Získala som kontrolu nad vlastným zdravím