Reďkovková pomazánka s petržlenovou vňatou a vajíčkami

Suroviny

4 vajcia
1 väčšia cibuľa
300 g reďkoviek
130 g syru Lučina
4 lyžice bieleho jogurtu
petržlenová vňať

obtiažnosť

Postup

Vajíčka uvarte natvrdo. Reďkovky očistite, nastrúhajte nahrubo a zbavte ich prebytočnej vody. Pridajte k nim na hrubo nastrúhané olúpané vajcia, Lučinu, jogurt, najemno nakrájanú cibuľu (môžte použiť aj červenú, pomazánka bude farebnejšia) a nasekanú petržlenovú vňať. Dôkladne premiešajte. Ako pečivo sa skvele hodí ražný alebo celozrnný chlieb a pridajte aj zeleninu.

Ďalšie recepty

35 minút
Nátierky
Bruscetta s kozím syrom a figami
8
porcií
obtiažnosť
378 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Nátierky
Ražný chlieb s avokádovou pomazánkou a klíčkami
obtiažnosť

Vaše premeny

Milena Vogeltanzová

Po klasických diétach išli kilá znovu hore, niekedy ešte viac ako som schudla

Martin Méry

Schudol som dve konfekčné veľkosti

Petra Wojnarová

Najväčšiu radosť mám z toho, že som sa pre svojho manžela stala znova atraktívnou, a aj keď ma nikdy v chudnutí nepodporil, teraz len chodí a chváli ma, čo som dokázala.