Reďkovková pomazánka s petržlenovou vňatou a vajíčkami

Suroviny

4 vajcia
1 väčšia cibuľa
300 g reďkoviek
130 g syru Lučina
4 lyžice bieleho jogurtu
petržlenová vňať

obtiažnosť

Postup

Vajíčka uvarte natvrdo. Reďkovky očistite, nastrúhajte nahrubo a zbavte ich prebytočnej vody. Pridajte k nim na hrubo nastrúhané olúpané vajcia, Lučinu, jogurt, najemno nakrájanú cibuľu (môžte použiť aj červenú, pomazánka bude farebnejšia) a nasekanú petržlenovú vňať. Dôkladne premiešajte. Ako pečivo sa skvele hodí ražný alebo celozrnný chlieb a pridajte aj zeleninu.

Ďalšie recepty

35 minút
Nátierky
Raňajky
Desiata / olovrant
Nátierka z koreňovej zeleniny a vajíčka
1
porcia
obtiažnosť
1620 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Nátierky
Fazuľová pomazánka s celozrnným chlebom
obtiažnosť

Vaše premeny

Elena Ďurčanská

Až vďaka NUTRIADAPT som začala chudnúť aj napriek zdravotným problémom

Drahomír Grich

Nikdy nie je neskoro začať so zmenou životného štýlu a so zmenou stravovania

Jana Chomová

Naučila som sa správne kombinovať vhodné potraviny, schudla som a zlepšil sa mi môj zdravotný stav