Reďkovková pomazánka s petržlenovou vňatou a vajíčkami

Suroviny

4 vajcia
1 väčšia cibuľa
300 g reďkoviek
130 g syru Lučina
4 lyžice bieleho jogurtu
petržlenová vňať

obtiažnosť

Postup

Vajíčka uvarte natvrdo. Reďkovky očistite, nastrúhajte nahrubo a zbavte ich prebytočnej vody. Pridajte k nim na hrubo nastrúhané olúpané vajcia, Lučinu, jogurt, najemno nakrájanú cibuľu (môžte použiť aj červenú, pomazánka bude farebnejšia) a nasekanú petržlenovú vňať. Dôkladne premiešajte. Ako pečivo sa skvele hodí ražný alebo celozrnný chlieb a pridajte aj zeleninu.

Ďalšie recepty

30 minút
Nátierky
Fazuľová nátierka s cviklou
1
porcia
obtiažnosť
1195 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
30 minút
Nátierky
Cesnaková pomazánka s tvarohom
1
porcia
obtiažnosť
1200 kJ / porcia

Vaše premeny

Jana Horváthová

Napriek môjmu ochoreniu štítnej žľazy a užívaniu liekov som schudla 14kg !

Milan Jaška

Môj zdravotný stav sa výrazne zlepšil a cítim sa oveľa lepšie

Dagmar Pflegerová

Ako hovorím známym a príbuzným: jem všetko, ale v inom zložení a iné veľkosti porcií