Pórová pomazánka

Suroviny

1 mladý pór
2 veľké Lučiny (krabičky)
2 lyžice kyslej smotany
soľ
korenie

obtiažnosť

Postup

Surový pór nakrájate na čo najjemnejšie kúsky (kto má rád môže aj vňať). Potom ho zmiešate s Lučinou a s kyslou smotanou, aby vznikla pomazánková konzistencia. Dochutíte soľou a korením a dáte do chladničky trochu vychladnúť.

Ďalšie recepty

10 minút
Nátierky
Tatarák z baklažánu
4
porcie
obtiažnosť
679 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
10 minút
Nátierky
Pomazánka z čiernej reďkovky
6
porcií
obtiažnosť
950 kJ / porcia

Vaše premeny

Eva Grambličková

Som na seba veľmi pyšná

Peter Javor

Cesta bola tŕnistá, ale výsledok perfektný

Andrea Horáková

Čo robiť, keď rada jem a ak som nervózna, pridám si jedlo navyše?