Pórová pomazánka

Suroviny

1 mladý pór
2 veľké Lučiny (krabičky)
2 lyžice kyslej smotany
soľ
korenie

obtiažnosť

Postup

Surový pór nakrájate na čo najjemnejšie kúsky (kto má rád môže aj vňať). Potom ho zmiešate s Lučinou a s kyslou smotanou, aby vznikla pomazánková konzistencia. Dochutíte soľou a korením a dáte do chladničky trochu vychladnúť.

Ďalšie recepty

10 minút
Nátierky
Pažítkovo-bazalková tvarohová pomazánka
obtiažnosť
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
10 minút
Nátierky
Tatarák z baklažánu
4
porcie
obtiažnosť
679 kJ / porcia

Vaše premeny

Petra Speváčková

Nemala som žiadnu motiváciu a namiesto chudnutia som iba priberala

Ivan Mariňák

Schudol som v kľude a bez hladovania
-10 kilo

Magdalena Falatova

Cítim sa sebavedomejšie