Pomazánka z čiernej reďkovky

Zdravá, vynikajúca pomazánka

Suroviny

100 g nahrubo nastrúhanej čiernej reďkovky
150 g Lučiny
lyžička olivového oleja
hŕstka pražených ľanových semienok
trochu muškátového orieška
korenie, soľ

6
porcií
obtiažnosť
950 kJ / porcia

Postup

Na rozpálenej panvici opražíme ľanové semienka.

Nahrubo nastrúhame olúpanú reďkev, zmiešame ju s Lučinou, olejom dochutíme korením.

Nátierku natrieme na celozrnné pečivo, ozdobíme semienkami a podávame.

6 porcií | doba prípravy 10 minút | 950 kJ / 227 kcal

Ďalšie recepty

10 minút
Nátierky
Desiata / olovrant
Pažítková nátierka so sušienkami SMART BREAK
1
porcia
obtiažnosť
661 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
10 minút
Nátierky
Domáce žervé
10
porcií
obtiažnosť
242 kJ / porcia

Vaše premeny

Andrea Horáková

Čo robiť, keď rada jem a ak som nervózna, pridám si jedlo navyše?

Oleg Guman

Jedálniček mi bol nastavený tak, aby čo najviac zohľadňoval moje chuťové preferencie, aj časové možnosti

Miluša Doležalová

Zmena nastala pri nástupe do penzie, počas 5 rokov som pribrala 20 kg