Kuchárka MÁJOVÁ BRYNDZA - SLOVENSKÝ POKLAD

Pripravte si chutné recepty z nášho bieleho pokladu - bryndze.

Postup

Bryndza je mäkký zrejúci syr s charakteristickou chuťou. Obsahuje veľa bielkovín a obrovské množstvo pozitívnych mikroorganizmov, vďaka čomu sa prezýva aj probiotická bomba.

Môžete si z nej pripraviť chutné nátierky, polievky, koláče, dipy, šaláty a mnohé ďalšie jedlá. Stiahnite si kuchárku a nechajte sa inšpirovať našimi receptami.

Tuky
0,0 g
Sacharidy
0,0 g
Bielkoviny
0,0 g
Vláknina
0,0 g

Ďalšie recepty

10 minút
Tematické kuchárky
Kuchárka Kúzlo ZIMNEJ KUCHYNE
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
10 minút
Tematické kuchárky
Kuchárka VIANOČNÝ špeciál
obtiažnosť

Vaše premeny

Monika Hrkalová

Konečne mám hmotnosť, ktorú som si priala

Peter Polák

Jedol som nepravidelne, väčšinou som bol celý deň v práci bez jedla a večer si doprial „hody“

Jana Nováková

Život sa mi zmenil od základov