Kuchárka MÁJOVÁ BRYNDZA - SLOVENSKÝ POKLAD

Pripravte si chutné recepty z nášho bieleho pokladu - bryndze.

Postup

Bryndza je mäkký zrejúci syr s charakteristickou chuťou. Obsahuje veľa bielkovín a obrovské množstvo pozitívnych mikroorganizmov, vďaka čomu sa prezýva aj probiotická bomba.

Môžete si z nej pripraviť chutné nátierky, polievky, koláče, dipy, šaláty a mnohé ďalšie jedlá. Stiahnite si kuchárku a nechajte sa inšpirovať našimi receptami.

Tuky
0,0 g
Sacharidy
0,0 g
Bielkoviny
0,0 g
Vláknina
0,0 g

Ďalšie recepty

10 minút
Tematické kuchárky
Kuchárka CHUŤ JESENE
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
10 minút
Tematické kuchárky
Kuchárka VIANOČNÝ špeciál
obtiažnosť

Vaše premeny

Katarína Brychtová

BYŤ ŠTÍHLOU JE SKVELÉ! A CÍTIŤ SA DOBRE VO SVOJEJ KOŽI BY SOM DOPRIALA KAŽDÉMU

Jaroslav Koťátko

Mojou motiváciou bola zmena stravovacích návykov

Monika Schrammová

Som oveľa spokojnejšia, pretože vidím, že to ide aj v mojom veku