250 g polotučného tvarohu
150 g 2,7% bieleho jogurtu
2 ČL medu
200 g hrozna
20 g goji (sušené plody kustovnice)
30 g müsli
V miske zmiešame tvaroh, jogurt a ochutíme medom.
Umyté hrozno nakrájame na malé kúsky.
Vrstvenie do pohárov začneme tvarohovou zmesou, posypeme hŕstkou goji (sušených plodov kustovnice), časťou ovocia a potom posypeme časťou müsli. Takto pokračujeme vo vrstvení, pokiaľ nedôjdu ingrediencie. Vrch ozdobíme zvyškom müsli či kustovnicou.
TIP: Pokiaľ máte müsli radšej mäkšie, nechajte nejakú chvíľu dezert odležať v chladničke.
4 porcie | doba prípravy 10 minút | 649 kJ / 155 kcal
Vhodné pre celú rodinu, pre vegetariánov