Žeruchová nátierka s zelerom

Recept na ľahkú, zdravú raňajkovú nátierku s Lučinou, zelerom a žeruchou.

Suroviny

200 g Lučiny
10 ml kefíru
50 g nastrúhaného zeleru
1-2 hrste žeruchy
soľ
korenie

4
porcie
obtiažnosť
570 kJ / porcia

Postup

Zmiešame Lučinu s kefírom, pridáme najemno nastrúhaný zeler a nadrobno nasekané lístky žeruchy.

Všetko dobre premiešame, dochutíme soľou a korením.

Podávame s celozrnným pečivom, prípadne s knäckebrotom.

4 porcie | doba prípravy 10 minút | 570 kJ / 136 kcal

Ďalšie recepty

35 minút
Nátierky
Reďkovky s tvarohom a knäckebrotom
1
porcia
obtiažnosť
771 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Nátierky
Tatarák z baklažánu
4
porcie
obtiažnosť
679 kJ / porcia

Vaše premeny

Vlasta Hudecová

To je to pravé, čo som potrebovala

Marek Varkoček

Žiadne hladovanie, iba zmena stravovacích návykov a skladby jedla

Ingrid Vašková

Chcela som zhodiť prebytočné kilogramy a zlepšiť svoj zdravotný stav a to sa mi podarilo!