Tortilla plnená tuniakovou zmesou

Suroviny

1 ks tortilly
70 g tuniaka vo vlastnej šťave
30 g strúhanej mozzarelly
4 ks cherry paradajok
1/4 cibule
3 PL kukurice
1 ČL horčice
listový šalát

1
porcia
obtiažnosť
1670 kJ / porcia

Postup

Najskôr si pripravíme celozrnnú tortillu. Zvnútra ju natrieme horčicou, na jednu polku dáme tuniaka bez šťavy, cibuľu, kukuricu, cherry paradajky a nakoniec strúhaný syr. Do stredu surovín môžeme vložiť trochu šalátu.

Placku preložíme napoly a stlačíme, aby držala pohromade. Vložíme ju na rozohriatu panvicu a opečieme ju z oboch strán dozlatista. Mala by byť chrumkavá a syr by mal byť roztečený. Placku podávame teplú so šalátom.

1 porcia | doba prípravy 20 minút | 1670 kJ / 399 kcal

Ďalšie recepty

10 minút
Hlavné jedlá
Teľacie rolky so špargľou
4
porcie
obtiažnosť
1686 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
10 minút
Hlavné jedlá
Zapečená cuketa s kozím syrom a quinoou
2
porcie
obtiažnosť
1843 kJ / porcia

Vaše premeny

Jana Chrappová

Zistila som, že chudnúť a znížiť hladinu cholesterolu je možné aj po 50-ke.

Marek Varkoček

Žiadne hladovanie, iba zmena stravovacích návykov a skladby jedla

Natalia Raupach

Máme to vo svojich rukách