Strukovinová nátierka

Suroviny

šálka varených strukovín
3 lyžice tvarohu
pažítka
cibuľa
soľ

4
porcie
obtiažnosť

Postup


Tento recept je veľmi jednoduchý.

Uvarené strukoviny so všetkými ingredienciami rozmixujeme do krémovej konzistencie.

Ochutíme a pridáme pokrájanú pažítku.

4 porcie | doba prípravy 5 minút

Tuky
0,0 g
Sacharidy
0,0 g
Bielkoviny
0,0 g
Vláknina
0,0 g

Ďalšie recepty

35 minút
Nátierky
Pažítkovo-bazalková tvarohová pomazánka
obtiažnosť
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Nátierky
Fazuľová nátierka s cviklou
1
porcia
obtiažnosť
1195 kJ / porcia

Vaše premeny

Dana Krištáková

Tušila som, že, keď zhodím pár kíl môjmu telu sa uľaví.
-17 kilo

Peter Kačmar

O 17 kg menej = lepší pocit, lepšie zdravie

Veronika Rozumová

Bolo to to najlepšie, čo som mohla spraviť!