Šalát s kapustou, hroznom a jablkami

Netradičná kombinácia kapusty a ovocia príjemne oživí naše chuťové poháriky. Pridaním vlašských orechov doplníme do tela omega 3 mastné kyseliny, ktorých máme v strave nedostatok.

Suroviny

1 miska čerstvej bielej kapusty
½ hrnčeka hrozna
1 menšie jablko
½ hrsti vlašských orechov
1 polievková lyžica citrónovej šťavy
½ téglika bieleho jogurtu (max. 3,5% tuku)

1
porcia
obtiažnosť
912 kJ / porcia

Postup

Kapustu jemne nakrájame, zmiešame s bobuľami hrozna, nasekanými vlašskými orechmi, nakrájaným jablkom a citrónovou šťavou.

Všetko zalejeme jogurtom a podávame.

Bielkoviny: 7 g
Sacharidy: 26 g
Tuky: 9 g
Vláknina: 6,5 g
Vhodné pre vegetariánov, vhodné pre deti, zdroj vlákniny

 

1 porcia | doba prípravy 10 minút | 912 kJ / 218 kcal

Ďalšie recepty

10 minút
Šaláty
Tuniakový šalát
4
porcie
obtiažnosť
1045 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
10 minút
Šaláty
Ľahký šalát s kozím syrom
4
porcie
obtiažnosť
1172 kJ / porcia

Vaše premeny

Oľga Kocianová

Dozvedela som sa o Vás od brata, ktorý s Vašou pomocou schudol 30 kg.

Roman Maljacek

Som spokojný sám so sebou, cítim sa oveľa lepšie

Milena Vogeltanzová

Po klasických diétach išli kilá znovu hore, niekedy ešte viac ako som schudla