Pórová pomazánka

Suroviny

1 mladý pór
2 veľké Lučiny (krabičky)
2 lyžice kyslej smotany
soľ
korenie

obtiažnosť

Postup

Surový pór nakrájate na čo najjemnejšie kúsky (kto má rád môže aj vňať). Potom ho zmiešate s Lučinou a s kyslou smotanou, aby vznikla pomazánková konzistencia. Dochutíte soľou a korením a dáte do chladničky trochu vychladnúť.

Ďalšie recepty

35 minút
Nátierky
Reďkovková pomazánka s petržlenovou vňatou a vajíčkami
obtiažnosť
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Nátierky
Domáce žervé
10
porcií
obtiažnosť
242 kJ / porcia

Vaše premeny

Anna Demianová

Cítim sa skvele a dostávam veľa komplimentov od kolegov a rodiny ako dobre vyzerám.

Rastislav Rabik

Konečne sa nezadýchavam a cítim sa dobre

Daniela Huráková

Treba to vyskúšať, stojí to za to!