Pórová pomazánka

Suroviny

1 mladý pór
2 veľké Lučiny (krabičky)
2 lyžice kyslej smotany
soľ
korenie

obtiažnosť

Postup

Surový pór nakrájate na čo najjemnejšie kúsky (kto má rád môže aj vňať). Potom ho zmiešate s Lučinou a s kyslou smotanou, aby vznikla pomazánková konzistencia. Dochutíte soľou a korením a dáte do chladničky trochu vychladnúť.

Ďalšie recepty

35 minút
Nátierky
Desiata / olovrant
Pažítková nátierka so sušienkami SMART BREAK
1
porcia
obtiažnosť
661 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Nátierky
Ražný chlieb s avokádovou pomazánkou a klíčkami
obtiažnosť

Vaše premeny

Jitka Zápotočná

Doteraz sa mi podarilo schudnúť 26 kg

Marek Varkoček

Žiadne hladovanie, iba zmena stravovacích návykov a skladby jedla

Jana Chomová

Naučila som sa správne kombinovať vhodné potraviny, schudla som a zlepšil sa mi môj zdravotný stav