Pórová pomazánka

Suroviny

1 mladý pór
2 veľké Lučiny (krabičky)
2 lyžice kyslej smotany
soľ
korenie

obtiažnosť

Postup

Surový pór nakrájate na čo najjemnejšie kúsky (kto má rád môže aj vňať). Potom ho zmiešate s Lučinou a s kyslou smotanou, aby vznikla pomazánková konzistencia. Dochutíte soľou a korením a dáte do chladničky trochu vychladnúť.

Ďalšie recepty

35 minút
Nátierky
Cesnaková pomazánka s tvarohom
1
porcia
obtiažnosť
1200 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Nátierky
Raňajky
Desiata / olovrant
Tvarohovo-bylinková nátierka s kváskovým chlebom a zeleninou
2
porcie
obtiažnosť
1390 kJ / porcia

Vaše premeny

Svetluša Gaborová

Úpravou stravy k odbúraniu zdravotných problémov

Jakub Gabrhel

Potreboval som vylepšiť svoj zdravotný stav

Iveta Kozáková

Ako som sa už nemohla na seba pozerať...