Pomazánka z čiernej reďkovky

Zdravá, vynikajúca pomazánka

Suroviny

100 g nahrubo nastrúhanej čiernej reďkovky
150 g Lučiny
lyžička olivového oleja
hŕstka pražených ľanových semienok
trochu muškátového orieška
korenie, soľ

6
porcií
obtiažnosť
950 kJ / porcia

Postup

Na rozpálenej panvici opražíme ľanové semienka.

Nahrubo nastrúhame olúpanú reďkev, zmiešame ju s Lučinou, olejom dochutíme korením.

Nátierku natrieme na celozrnné pečivo, ozdobíme semienkami a podávame.

6 porcií | doba prípravy 10 minút | 950 kJ / 227 kcal

Ďalšie recepty

35 minút
Nátierky
Pórová pomazánka
obtiažnosť
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Nátierky
Mrkvová nátierka s tofu
4
porcie
obtiažnosť
473 kJ / porcia

Vaše premeny

Zdenka Šutáková

Som živým príkladom toho, že chudnúť sa dá aj po päťdesiatke

Ivan Mariňák

Schudol som v kľude a bez hladovania

Monika Hrkalová

Konečne mám hmotnosť, ktorú som si priala