Pomazánka z čiernej reďkovky

Zdravá, vynikajúca pomazánka

Suroviny

100 g nahrubo nastrúhanej čiernej reďkovky
150 g Lučiny
lyžička olivového oleja
hŕstka pražených ľanových semienok
trochu muškátového orieška
korenie, soľ

6
porcií
obtiažnosť
950 kJ / porcia

Postup

Na rozpálenej panvici opražíme ľanové semienka.

Nahrubo nastrúhame olúpanú reďkev, zmiešame ju s Lučinou, olejom dochutíme korením.

Nátierku natrieme na celozrnné pečivo, ozdobíme semienkami a podávame.

6 porcií | doba prípravy 10 minút | 950 kJ / 227 kcal

Ďalšie recepty

35 minút
Nátierky
Fazuľová nátierka s cviklou
1
porcia
obtiažnosť
1195 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Nátierky
Strukovinová nátierka
4
porcie
obtiažnosť

Vaše premeny

Dana Krištáková

Tušila som, že, keď zhodím pár kíl môjmu telu sa uľaví.

Ľubomír Ludvik

Schudol som 16 kg tuku a cítim sa nielen lepšie ale aj mladšie

Katarína Švajdová

Opäť sa cítim dobre