Pažítkovo-bazalková tvarohová pomazánka

Suroviny

90 g Gervais bez príchuti (krémový syr)
250 - 300 g mäkkého tvarohu
8–10 lyžíc slnečnicového oleja
pažítka
30 g bazalky
20g masla

obtiažnosť

Postup

Maslo nechajte zmäkknúť pri izbovej teplote a vymiešajte do peny. Pridajte Gervais, tvaroh, olej, nasekanú pažítku podľa chuti a asi 30 g čerstvej nasekanej bazalky. Všetko dobre premiešajte a podávajte s grahamovým alebo celozrnným pečivom. 

Ďalšie recepty

35 minút
Nátierky
Mrkvová nátierka s tofu
4
porcie
obtiažnosť
473 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Nátierky
Raňajky
Desiata / olovrant
Tvarohovo-bylinková nátierka s kváskovým chlebom a zeleninou
2
porcie
obtiažnosť
1390 kJ / porcia

Vaše premeny

Anna Demianová

Cítim sa skvele a dostávam veľa komplimentov od kolegov a rodiny ako dobre vyzerám.

Vladimír Kohút

Cítim sa lepšie, vyzerám lepšie a som spokojný!

Jozefína Šottníková

Znova si môžem obliecť všetko, čo mám v šatníku