--->Staňte sa franchizantom najpokrokovejšieho výživového systému 21. storočia JEDINEČNÁ MOŽNOSŤ KÚPY ZABEHNUTEJ KLINIKY<---
Upozornenie na stiahnutie výrobku BELLY CARE z predaja
 

Morčacie špízy so zeleninou

7. 3. 2022 | 322 Zhliadnutie
2
porcie
60
minút
obtiažnosť
1753 kJ / porcia

Premeňte pomaly zimný jedálniček na odľahčenejší jarný, a to morčacím mäsom, ktoré obsahuje veľmi málo tuku a je dobrým zdrojom bielkovín. Šampiňóny sú obľúbenou nízkokalorickou "bombou" - vynikajú nízkym obsahom sacharidov, vysokým obsahom minerálnych látok a vitamínov skupiny B. V kombinácii s pórom a paprikou získate vlákninu potrebnú pre správne fungovanie tráviaceho systému. Často zabúdame, že aj zemiaky sú výborným zdrojom vitamínu C, a práve zemiaky celý tento pokrm dopĺňajú.

Postup

Morčacie prsia umyjeme a nakrájame na rovnako veľké kocky, osolíme a okoreníme.

Očistíme šampiňóny a nakrájame na štvrtiny. 

Zeleninu nakrájame na rovnako veľké kúsky.

Postupne všetko striedavo napichujeme na špajľu. Špíz vložíme do pekáča, pokvapkáme olivovým olejom a pečieme zhruba 40 minút na 200 °C.

Medzitým si olúpeme zemiaky, nakrájame na kocky, uvaríme ich v osolenej vode domäkka a podávame ako prílohu.

Suroviny

200 g morčacích pŕs
štipka soli, čierneho korenia
150 g šampiňónov
100 g póru
150 g červenej papriky
2 PL olivového oleja
300 g zemiakov

2 porcie | doba prípravy 60 minút | 1753 kJ / 419 kcal
Tuky
16,0 g
Sacharidy
38,0 g
Bielkoviny
31,0 g
Vláknina
6,0 g

Vhodné pre: celú rodinu, športovcov, zdroj bielkovín

Ďalšie zaujímavé recepty

2
porcie
20
minút
obtiažnosť
1842 kJ / porcia
2
porcie
35
minút
obtiažnosť
892 kJ / porcia
1
porcia
20
minút
obtiažnosť
1200 kJ / porcia
4
porcie
30
minút
obtiažnosť
473 kJ / porcia
Ringsegment Ringsegment

Weight management
je riešením pre každého

Logo

Prečo NUTRIADAPT?

Zdravotná dokumentácia

Pretože je normálne starať sa o seba a o svoje zdravie.

Nahváha a obezita výrazne zhoršuje kvalitu života. Od zadýchavania sa pri chôdzi, estetického hľadiska, zhoršenia civilizačných chorôb, ako je okrem iného cukrovka alebo vysoký cholesterol, až po kratšiu dobu života. Je správne sa o svoje telo v rôznych etapách života starať tak, aby ste dokázali naplniť váš cieľ a mať tak "RADOSŤ ZO SEBA". A my vám s tým radi pomôžeme.

Stetoskop

Pretože u nás nájdete iba vysoko kvalifikovaných odborníkov na úpravu hmotnosti.

Všetci naši zamestnanci musia prejsť veľmi intenzívnym vzdelávacím procesom zakončeným odbornou skúškou. Zamestnanci sa musia neustále vzdelávať, preto navyše u nás tiež nájdete špecialistu na chudnutie detí, športovú výživu, apod.

Mikroskop

Pretože náš výživový systém NUTRIADAPT je výsledkom nespočetného množstva overených klinických štúdií.

Opiera sa o fakty, nie o domnienky alebo nepodložené štúdie. Bude vám na mieru spracovaná gramážová kuchárka a osobný výživový plán, v ktorom možno upravovať energetickú hodnotu aj početnosť porcií. Osobný výživový plán rešpektuje vaše chuťové preferencie a pomôže vám rýchlejšie dosiahnuť cieľovú hmotnosť.


Je to jednoduchšie,
než si myslíte

Fill form

Vyplníte rezervačný formulár, naša asistentka sa s vami do dvoch pracovných dní spojí a dohodnete si termín nezáväznej konzultácie.

Zdravotná prehliadka

Absolvujete 30 - 45 minútovú konzultáciu, kde vám vykonáme základnú diagnostiku Vášho tela. Počas konzultácie sa dozviete, ako zostať nielen zdraví, ale tiež ako získať viac energie, cítiť sa dobre a dostať sa na svoju ideálnu hmotnosť a mnoho ďalších informácií.

Konzultácia

Pohovoríte si s našim výživovým špecialistom, preberiete vaše ciele, vysvetlíme vám ako sa s nami dostanete na ideálnu hmotnosť a čo je potrebné urobiť, aby ste si ju udržali. A to natrvalo.

Fill form

Poďte do toho s nami a chudnite tak, aby ste nielen skvele vyzerali, ale hlavne sa skvele cítili.

Garancia

Až 1,5 kg / týždeň

Pri dodržaní výživových
zásad našich špecialistov
Objednajte sa ešte dnes
na konzultáciu s výživovým špecialistom
a navyše dostanete inšpiratívny
jedálniček chutných večerí
a vitamínový doplnok na posilnenie imunity zdarma.

Rezervačný formulár

Ringsegment