150 g mrkvy
						100 g červenej repy
						2 PL olivového oleja
						90 g hovädzieho mäsa
						2 štipky soli
						1 štipka korenia
						40 g kyslej smotany
						1 strúčik cesnaku
						1 ČL pažítky
				
						1
					
					Mrkvu a repu očistíme, nakrájame na hranolky a pokvapkáme jednou polievkovou lyžicou olivového oleja.
Mäso zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme zvyšným olejom a necháme chvíľku odležať.
Na rozpálený gril si pripravíme alobalové grilovacie tácky alebo grilujeme bez nich, a začneme na ne ukladať pripravené zeleninové hranolky a mäso. Mäso otáčame asi každé tri minúty, aby bolo dostatočne prepečené z oboch strán tak, ako nám to bude vyhovovať. Zeleninu necháme grilovať asi 30 minút a priebežne otáčame.
Mäso so zeleninou podávame s domácim dresingom, ktorý pripravíme z kyslej smotany, prelisovaného cesnaku a nadrobno nakrájanej pažítky.
1 porcia | doba prípravy 50 minút | 2110 kJ / 504 kcal
Vhodné pre celú rodinu, športovcov, zdroj bielkovín, zdroj vlákniny