150 g divokého lososa bez kože
						10 ks veľkých kreviet
						150 g ananásu
						3 figy
						cuketa
						paprika
						cibuľa červená aj biela
						
						     Marináda:
						bylinky - rozmarín, tymián, bazalka, citrónová tráva
						3 polievkové lyžice olivového oleja
							pomaranč
							citrón
							soľ
							korenie
				
 2
						2
					 
					Pripravte si citrusovú marinádu: nasekajte bylinky, pridajte olivový olej, šťavu z 1 citróna a 1 pomaranča.
Rybu nakrájajte na väčšie kúsky a krevety očistite. Osoľte a okoreňte čerstvo mletým korením.
Prelejte marinádou, premiešajte a nechajte naložené v chladničke asi 6 hodín odpočívať.
Tesne pred grilovaním nakrájajte ananás, figy, cuketu, cibuľu a papriku.
Všetky suroviny napichajte na bambusové špajdle a opekajte nad ohňom.
Podávajte s čerstvým zeleninovým šalátom alebo opečenými zemiakmi a štvrtkou citrónu.
2 porcie | doba prípravy 20 minút | 1195 kJ / 286 kcal