Bruscetta s kozím syrom a figami

Suroviny

50 g tmavej bagetky
2 PL olivového oleja
120 g kozieho syra
4 ks čerstvých fíg
vetvička rozmarínu
1 lyžička medu

8
porcií
obtiažnosť
378 kJ / porcia

Postup

Tmavú bagetku nakrájame šikmo na tenké plátky, pokvapkáme olivovým olejom a dáme na papier na pečenie do rúry asi na 8 min na 150° C.

Po opečení potrieme cesnakom (podobne ako hrianku).

V miske zmiešame rozdrobený kozí syr s rozmarínom a zmes navrstvíme na hotové bruscetty.

Ozdobíme štvrťkami fíg a pokvapkáme medom.

8 porcií | doba prípravy 15 minút | 378 kJ / 90 kcal

Ďalšie recepty

35 minút
Nátierky
Strukovinová nátierka
4
porcie
obtiažnosť
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Nátierky
Mrkvová pomazánka s tofu
obtiažnosť

Vaše premeny

Jozefína Šottníková

Znova si môžem obliecť všetko, čo mám v šatníku

Anton Škrtel

Nutriadapt vrelo odporúčam každému, lebo toto nie je diéta, ale zdravý životný štýl

Zdenka Šutáková

Som živým príkladom toho, že chudnúť sa dá aj po päťdesiatke