Žeruchová nátierka s zelerom

Recept na ľahkú, zdravú raňajkovú nátierku s Lučinou, zelerom a žeruchou.

Suroviny

200 g Lučiny
10 ml kefíru
50 g nastrúhaného zeleru
1-2 hrste žeruchy
soľ
korenie

4
porcie
obtiažnosť
570 kJ / porcia

Postup

Zmiešame Lučinu s kefírom, pridáme najemno nastrúhaný zeler a nadrobno nasekané lístky žeruchy.

Všetko dobre premiešame, dochutíme soľou a korením.

Podávame s celozrnným pečivom, prípadne s knäckebrotom.

4 porcie | doba prípravy 10 minút | 570 kJ / 136 kcal

Ďalšie recepty

30 minút
Nátierky
Jednohubky s brusnicami a kozím syrom
10
porcií
obtiažnosť
284 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
30 minút
Nátierky
Tatarák z baklažánu
4
porcie
obtiažnosť
679 kJ / porcia

Vaše premeny

Oľga Kocianová

Dozvedela som sa o Vás od brata, ktorý s Vašou pomocou schudol 30 kg.

Peter Polák

Jedol som nepravidelne, väčšinou som bol celý deň v práci bez jedla a večer si doprial „hody“

Iveta Kozáková

Ako som sa už nemohla na seba pozerať...