Žeruchová nátierka s zelerom

Recept na ľahkú, zdravú raňajkovú nátierku s Lučinou, zelerom a žeruchou.

Suroviny

200 g Lučiny
10 ml kefíru
50 g nastrúhaného zeleru
1-2 hrste žeruchy
soľ
korenie

4
porcie
obtiažnosť
570 kJ / porcia

Postup

Zmiešame Lučinu s kefírom, pridáme najemno nastrúhaný zeler a nadrobno nasekané lístky žeruchy.

Všetko dobre premiešame, dochutíme soľou a korením.

Podávame s celozrnným pečivom, prípadne s knäckebrotom.

4 porcie | doba prípravy 10 minút | 570 kJ / 136 kcal

Ďalšie recepty

35 minút
Nátierky
Reďkovková pomazánka s petržlenovou vňatou a vajíčkami
obtiažnosť
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Nátierky
Raňajky
Desiata / olovrant
Nátierka z koreňovej zeleniny a vajíčka
1
porcia
obtiažnosť
1620 kJ / porcia

Vaše premeny

Daniela Huráková

Treba to vyskúšať, stojí to za to!

Ivan Mariňák

Schudol som v kľude a bez hladovania

Jitka Zápotočná

Doteraz sa mi podarilo schudnúť 26 kg