Žeruchová nátierka s zelerom

Recept na ľahkú, zdravú raňajkovú nátierku s Lučinou, zelerom a žeruchou.

Suroviny

200 g Lučiny
10 ml kefíru
50 g nastrúhaného zeleru
1-2 hrste žeruchy
soľ
korenie

4
porcie
obtiažnosť
570 kJ / porcia

Postup

Zmiešame Lučinu s kefírom, pridáme najemno nastrúhaný zeler a nadrobno nasekané lístky žeruchy.

Všetko dobre premiešame, dochutíme soľou a korením.

Podávame s celozrnným pečivom, prípadne s knäckebrotom.

4 porcie | doba prípravy 10 minút | 570 kJ / 136 kcal

Ďalšie recepty

35 minút
Nátierky
Reďkovky s tvarohom a knäckebrotom
1
porcia
obtiažnosť
771 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Nátierky
Reďkovková pomazánka s petržlenovou vňatou a vajíčkami
obtiažnosť

Vaše premeny

Darina Mondeková

Dnes som ľahšia o 31 kg a je to super pocit!

Jozef Rodák

Vadila mi moja nadváha a nedokázal som za mesiac schudnúť ani jedno kilo ...

Barbora Tesárová

Objavila som pre mňa nové potraviny, úpravy mäsa a kombináciu rôznych jedál