Šalát s kapustou, hroznom a jablkami

Netradičná kombinácia kapusty a ovocia príjemne oživí naše chuťové poháriky. Pridaním vlašských orechov doplníme do tela omega 3 mastné kyseliny, ktorých máme v strave nedostatok.

Suroviny

1 miska čerstvej bielej kapusty
½ hrnčeka hrozna
1 menšie jablko
½ hrsti vlašských orechov
1 polievková lyžica citrónovej šťavy
½ téglika bieleho jogurtu (max. 3,5% tuku)

1
porcia
obtiažnosť
912 kJ / porcia

Postup

Kapustu jemne nakrájame, zmiešame s bobuľami hrozna, nasekanými vlašskými orechmi, nakrájaným jablkom a citrónovou šťavou.

Všetko zalejeme jogurtom a podávame.

Bielkoviny: 7 g
Sacharidy: 26 g
Tuky: 9 g
Vláknina: 6,5 g
Vhodné pre vegetariánov, vhodné pre deti, zdroj vlákniny

 

1 porcia | doba prípravy 10 minút | 912 kJ / 218 kcal

Ďalšie recepty

35 minút
Šaláty
Šošovicový šalát
4
porcie
obtiažnosť
1812 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Šaláty
Červená repa s kozím syrom
2
porcie
obtiažnosť
742 kJ / porcia

Vaše premeny

Jana Pekarová

Som veľmi spokojná, pretože som schudla a aj zdravotne sa cítim lepšie

Oleg Guman

Jedálniček mi bol nastavený tak, aby čo najviac zohľadňoval moje chuťové preferencie, aj časové možnosti

Monika Vlčková

Začala som chudnúť sama, ale veľmi mi to nešlo