Šalát s kapustou, hroznom a jablkami

Netradičná kombinácia kapusty a ovocia príjemne oživí naše chuťové poháriky. Pridaním vlašských orechov doplníme do tela omega 3 mastné kyseliny, ktorých máme v strave nedostatok.

Suroviny

1 miska čerstvej bielej kapusty
½ hrnčeka hrozna
1 menšie jablko
½ hrsti vlašských orechov
1 polievková lyžica citrónovej šťavy
½ téglika bieleho jogurtu (max. 3,5% tuku)

1
porcia
obtiažnosť
912 kJ / porcia

Postup

Kapustu jemne nakrájame, zmiešame s bobuľami hrozna, nasekanými vlašskými orechmi, nakrájaným jablkom a citrónovou šťavou.

Všetko zalejeme jogurtom a podávame.

Bielkoviny: 7 g
Sacharidy: 26 g
Tuky: 9 g
Vláknina: 6,5 g
Vhodné pre vegetariánov, vhodné pre deti, zdroj vlákniny

 

1 porcia | doba prípravy 10 minút | 912 kJ / 218 kcal

Ďalšie recepty

35 minút
Šaláty
Červená repa s kozím syrom
2
porcie
obtiažnosť
742 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Šaláty
Kurací šalát s krúpami
4
porcie
obtiažnosť
1520 kJ / porcia

Vaše premeny

Dana Krištáková

Tušila som, že, keď zhodím pár kíl môjmu telu sa uľaví.
-17 kilo

Peter Kačmar

O 17 kg menej = lepší pocit, lepšie zdravie

Dáša Pavlíková

Ľutujem, že som do NUTRIADAPT neprišla skôr