Pažítkovo-bazalková tvarohová pomazánka

Suroviny

90 g Gervais bez príchuti (krémový syr)
250 - 300 g mäkkého tvarohu
8–10 lyžíc slnečnicového oleja
pažítka
30 g bazalky
20g masla

obtiažnosť

Postup

Maslo nechajte zmäkknúť pri izbovej teplote a vymiešajte do peny. Pridajte Gervais, tvaroh, olej, nasekanú pažítku podľa chuti a asi 30 g čerstvej nasekanej bazalky. Všetko dobre premiešajte a podávajte s grahamovým alebo celozrnným pečivom. 

Ďalšie recepty

35 minút
Nátierky
Pórová pomazánka
obtiažnosť
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Nátierky
Raňajky
Desiata / olovrant
Nátierka z koreňovej zeleniny a vajíčka
1
porcia
obtiažnosť
1620 kJ / porcia

Vaše premeny

Marta Hrušková

Neverila som, že to môžem dokázať.

Marek Varkoček

Žiadne hladovanie, iba zmena stravovacích návykov a skladby jedla

Andrea Nagyová

Najpozitívnejšia je radosť z jedenia bez výčitiek!