Pažítkovo-bazalková tvarohová pomazánka

Suroviny

90 g Gervais bez príchuti (krémový syr)
250 - 300 g mäkkého tvarohu
8–10 lyžíc slnečnicového oleja
pažítka
30 g bazalky
20g masla

obtiažnosť

Postup

Maslo nechajte zmäkknúť pri izbovej teplote a vymiešajte do peny. Pridajte Gervais, tvaroh, olej, nasekanú pažítku podľa chuti a asi 30 g čerstvej nasekanej bazalky. Všetko dobre premiešajte a podávajte s grahamovým alebo celozrnným pečivom. 

Ďalšie recepty

35 minút
Nátierky
Tatarák z baklažánu
4
porcie
obtiažnosť
679 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Nátierky
Reďkovky s tvarohom a knäckebrotom
1
porcia
obtiažnosť
771 kJ / porcia

Vaše premeny

Marcela Součková

Priberala som a psychicky som sa začala cítiť veľmi zle

Peter Javor

Cesta bola tŕnistá, ale výsledok perfektný

Svetluša Gaborová

Úpravou stravy k odbúraniu zdravotných problémov