Pažítkovo-bazalková tvarohová pomazánka

Suroviny

90 g Gervais bez príchuti (krémový syr)
250 - 300 g mäkkého tvarohu
8–10 lyžíc slnečnicového oleja
pažítka
30 g bazalky
20g masla

obtiažnosť

Postup

Maslo nechajte zmäkknúť pri izbovej teplote a vymiešajte do peny. Pridajte Gervais, tvaroh, olej, nasekanú pažítku podľa chuti a asi 30 g čerstvej nasekanej bazalky. Všetko dobre premiešajte a podávajte s grahamovým alebo celozrnným pečivom. 

Ďalšie recepty

35 minút
Nátierky
Desiata / olovrant
Pažítková nátierka so sušienkami SMART BREAK
1
porcia
obtiažnosť
661 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Nátierky
Cesnaková pomazánka s tvarohom
1
porcia
obtiažnosť
1200 kJ / porcia

Vaše premeny

Silvia Sokolová

Kilá išli dole rýchlejšie, ako som predpokladala

Jaroslav Vondrák

Aj napriek zdravotným problémom mám 41 kg dole

Viera Masárová

Úpravou stravy dosiahnete svoj CIEĽ – úbytok na hmotnosti bez hladovania