Bulgurový šalát s reďkovkam

Tip na rýchly, zdravý a sýty jarný šalát.

Suroviny

100 g bulguru
1 zväzok reďkoviek
3 stonky zeleru
1 lyžica jablčného octu
2 lyžice olivového oleja
soľ
korenie
1/2 krabičky žeruchy

4
porcie
obtiažnosť
572 kJ / porcia

Postup

Bulgur uvaríme vo vode cca 10 minút, scedíme a necháme dobre odkvapkať.

Dôkladne očistené a umyté reďkovky nakrájame na kolieska, zeler na kocky.

Z octu a oleja pripravíme zálievku, ktorú ochutíme soľou a korením.

Bulgur zmiešame so zeleninou, zalejeme zálievkou a môžeme podávať.

4 porcie | doba prípravy 15 minút | 572 kJ / 137 kcal

Ďalšie recepty

35 minút
Šaláty
Indický šalát s falafelom
2
porcie
obtiažnosť
1506 kJ / porcia
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Šaláty
Červená repa s kozím syrom
2
porcie
obtiažnosť
742 kJ / porcia

Vaše premeny

Oľga Kocianová

Dozvedela som sa o Vás od brata, ktorý s Vašou pomocou schudol 30 kg.

Anton Škrtel

Nutriadapt vrelo odporúčam každému, lebo toto nie je diéta, ale zdravý životný štýl

Natalia Raupach

Máme to vo svojich rukách