Kuchárka MÁJOVÁ BRYNDZA - SLOVENSKÝ POKLAD

Pripravte si chutné recepty z nášho bieleho pokladu - bryndze.

Postup

Bryndza je mäkký zrejúci syr s charakteristickou chuťou. Obsahuje veľa bielkovín a obrovské množstvo pozitívnych mikroorganizmov, vďaka čomu sa prezýva aj probiotická bomba.

Môžete si z nej pripraviť chutné nátierky, polievky, koláče, dipy, šaláty a mnohé ďalšie jedlá. Stiahnite si kuchárku a nechajte sa inšpirovať našimi receptami.

Tuky
0,0 g
Sacharidy
0,0 g
Bielkoviny
0,0 g
Vláknina
0,0 g

Ďalšie recepty

30 minút
Tematické kuchárky
Kuchárka Kúzlo ZIMNEJ KUCHYNE
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
30 minút
Tematické kuchárky
Kuchárka CHUŤ BABIEHO LETA

Vaše premeny

Svetluša Gaborová

Úpravou stravy k odbúraniu zdravotných problémov

Oleg Guman

Jedálniček mi bol nastavený tak, aby čo najviac zohľadňoval moje chuťové preferencie, aj časové možnosti

Zuzana Oravcová

Pod vedením odborníkov som za šesť mesiacov schudla 8 kg