Kuchárka MÁJOVÁ BRYNDZA - SLOVENSKÝ POKLAD

Pripravte si chutné recepty z nášho bieleho pokladu - bryndze.

Postup

Bryndza je mäkký zrejúci syr s charakteristickou chuťou. Obsahuje veľa bielkovín a obrovské množstvo pozitívnych mikroorganizmov, vďaka čomu sa prezýva aj probiotická bomba.

Môžete si z nej pripraviť chutné nátierky, polievky, koláče, dipy, šaláty a mnohé ďalšie jedlá. Stiahnite si kuchárku a nechajte sa inšpirovať našimi receptami.

Tuky
0,0 g
Sacharidy
0,0 g
Bielkoviny
0,0 g
Vláknina
0,0 g

Ďalšie recepty

35 minút
Tematické kuchárky
Kuchárka Ľahkosť, vôňa a farby JARI
akce
Ako vám test metabolizmu pomôže k štíhlej postave?
35 minút
Tematické kuchárky
Kuchárka CHUŤ JESENE

Vaše premeny

Marta Hrušková

Neverila som, že to môžem dokázať.

Milan Kormoš

Sám som bol prekvapený z toho, ako to všetko zrazu ide

Andrea Nagyová

Najpozitívnejšia je radosť z jedenia bez výčitiek!